Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Gents

Gage vanaf € 2.895,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 40 minuten
Geluid M/A-set tot 800 personen
Bezetting 3 personen
Genre Nederlandstalig/Engelstalig

Gents


GENTS, HET BESTE EN GEZELLIGSTE MEEZINGFEEST VOOR AL UW EVENEMENTEN!

 Danny Froger, Danny Nicolay en Wesley Klein met Toppers repertoire het land in.

 ‘DANS & ZING’ DEBUUTSINGLE VOOR NIEUWE MEEZINGSENSATIE!

 Als gelegenheidsformatie hebben we het afgelopen jaar tijdens de Nacht van Oranje in Ahoy en de drie uitverkochte Toppers concerten in de Amsterdam ArenA al kennis met hun kunnen maken. Danny Froger, Danny Nicolay en Wesley Klein wisten moeiteloos het publiek mee te krijgen in hun kwalitatieve en sfeervolle optreden.

 Het grote succes van de drie vrienden smaakte naar meer en na een lange voorbereiding zijn ze er helemaal klaar voor. Onder de naam GENTS zijn zij nu te boeken voor al uw evenementen. Het optreden is gestoeld op het megasucces van de Toppers formule en concerten. De Gezelligste Meezingact van Nederland! Massaal meezingen en dansen met de bekendste en grootste meezinghits uit heden en verleden. Dit alles samengepakt in swingende Toppers medleys die hun succes al ruimschoots hebben bewezen.

 De belangrijke pijlers als ‘geschikt voor alle doelgroepen’, ‘ongedwongen feesten’, ‘saamhorigheid versterkend en verbroederend’ zijn zeker van toepassing op het optreden van de nieuwe meezingsensatie GENTS waarbij muzikaliteit en vocaliteit hoog in het vaandel staan.

Onlangs had RTL Life4You de primeur van de debuutsingle 'Dans & Zing' van GENTS, bekijk het hier terug. In de eerste week van de release is de single al Paradeplaat en Puur NL Superschijf. Deze vrolijke uptempo single heeft alles in zich om de voorjaarshit van 2014 te worden. De single wordt ondersteund door een feestelijke videoclip.

 Ook staan er weer optredens gepland tijdens de Nacht van Oranje in Ahoy en maken zij deel uit van de Halftime Show van de Jubileumconcerten 10 jaar Toppers in Concert. In een grootse campagne gaat Hollands nieuwe op zoek naar twee zangers of zangeressen die samen met de formatie GENTS zullen schitteren tijdens de Halftime Show. 

 

 

LB-Entertainment © Copyright 2016. Alle rechten voorbehouden.

Ontwikkeld door EpicSoftworks voor LB-Entertainment.
 
 
LB Entertainment