Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Gerrit Christiaens

Gage vanaf € 595,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Troubadour
Duur avondvullend
Geluid akoestich
Bezetting 1 persoon
Genre allround

Gerrit Christiaens


Al meer dan 25 jaar, akoestische gitaar, zang en mondharmonica. Succes verzekerd voor enkele tot honderden personen.

Gerrit klinkt vol, gevarieerd en heeft een breed stembereik. Met zijn energieke gitaarspel beweegt hij zich tussen uw gasten of op het podium.

Gangmaker, achtergrondmuziek, meezingen en luisteren: voor o.a. bedrijfs en privéfeesten, recepties, hotels, ontvangsten, restaurants, cafés, recreatieparken, winkelcentra, verenigingen, festivals en casino's.

Gasten/luisteraars krijgen eventueel zijn repertoirelijst en hebben de keuze uit meer dan 200 popsongs en deze worden ter plekke ten gehore gebracht: deze interactie zorgt uiteraard voor veel sfeer.

Communicatie tussen uw gasten blijft altijd mogelijk, omdat het optreden zonder versterking gebeurt waardoor het geluidsniveau ten alle tijde zeer aangenaam blijft.

Note: deze prijs is geldig voor optredens in Limburg, grote delen van Brabant en Zuid-Gelderland. Voor optredens elders in Nederland dient u rekening te houden met een reiskostenvergoeding. Uitgelicht filmpje

Gerrit Christiaens

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Gerrit Christiaens

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team