Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Go Back To The Zoo

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Live-band
Duur op aanvraag
Geluid op aanvraag
Bezetting 4 personen
Genre pop / groove

Go Back To The Zoo


Zanger/gitarist Cas Hieltjes, gitarist Teun Hieltjes uit de Nijmeegse band The Pax en drummer Bram Kniest ontmoeten Lars Kroon in de december 2005 terwijl ze in de rij staan voor kaartjes voor een concert van The Strokes. Het klikt en de basis voor Go Back To The Zoo is gelegd. Kroon leert zichzelf basgitaar spelen en het kwartet werkt in de kelder van een grachtenpand in Utrecht aan songmateriaal.

De eerste demo van Go Back To The Zoo wordt in april 2008 opgenomen door Torre Florim van De Staat. Go Back To The Zoo tekent bij Universal en brengt de single Electric uit.

Go Back To The Zoo maakt indruk op het festival Noorderslag in Groningen en Electric wordt in januari een bescheiden hitGo Back To The Zoo speelt op meerdere zomerfestivals en staat op 22 augustus op Lowlands. In het najaar volgt een uitgebreide Nederlandse clubtournee.

De single What If is de titelsong van de speelfilm Black Out in 2012, een actiekomedie van regisseur Arne Toonen met rollen van onder meer Willie Wartaal (De Jeugd Van Tegenwoordig), Kempi en zussen Birgit en Katja Schuurman.

Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de 3FM Awards, op 12 april in Amsterdam, wint Go Back To The Zoo in twee categorieën: Beste Band en Artiest Rock. In dezelfde periode verschijnt hun tweede album Shake A Wave. De cd is opgenomen in de ICP Studios te Brussel en geproduceerd door JB Meijers en Dennis van Leeuwen (Kane).


Uitgelicht filmpje

Go Back To The Zoo

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Go Back To The Zoo

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team