Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Grad Damen

Gage vanaf € 1.295,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 1 persoon
Genre Nederlandstalig

Grad Damen


Grad Damen is terug. Echt weggeweest is Grad Damen natuurlijk niet, maar hij zat even niet lekker in zijn vel en ging op zoek naar zichzelf en de muziek die het beste bij hem past. Met Grad Damen's nieuwe cd Kom Weer Bij Mij is hij letterlijk en figuurlijk helemaal terug bij wat hij het allerliefste zingt, het volkse repertoire.

Met de twee absolute toppers uit het genre, Emile Hartkamp en Norus Padidar (o.a. Marianne Weber, Frans Bauer en Rene Froger), maakte Grad Damen het beste album uit zijn carrière tot nu toe. Met een nieuw platenlabel, Plutomusic, en een nieuw album met veertien volwassen levensliedjes op zak ziet de toekomst er zonnig uit voor Grad Damen. "Ik heb geleerd om weer van het zingen te genieten en te weten hoe leuk het is om muziek te maken."

Op Kom Weer Bij Mij blaakt Grad Damen dan ook van levenslust en zelfvertrouwen. De samenwerking met Hartkamp en Padidar heeft daar een grote rol in gespeeld. Hun passie voor het Nederlandse repertoire en hun enorme enthousiasme werkten aanstekelijk. Met hen in de studio werken was een verademing, aldus Grad Damen: "Ik kwam altijd lachend de studio uit. Zij hebben me het vertrouwen in mezelf terug gegeven. Nu weet ik dat ik het kan. Op dit album heb ik alles eruit gehaald wat er in zat. Ik heb de liedjes diep vanuit mijn ziel gezongen."

Het warme, authentieke stemgeluid van Grad Damen is het ijkpunt van de plaat. Er zijn maar weinig volkszangers die zo’n mooie ‘snik’ hebben. Grad beleeft een liedje echt als hij het zingt en dat vertaalt zich naar zijn stem. Het mooiste compliment kreeg Grad Damen van Emile Hartkamp, vlak na de afronding van de opnames van Kom Weer Bij Mij. "Hij zei dat hij hoge verwachtingen had van mijn stem, maar dat ik al zijn verwachtingen had overtroffen. Emile vond mijn stem een mooie toegevoegde waarde aan zijn liedjes."

Uitgelicht filmpje

Grad Damen

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Grad Damen

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team