Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Hansen Tomas

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Live met band
Duur 1 x 60 minuten
Geluid excl., enkel monitorset
Bezetting 1 persoon
Genre Feest / Nederlandstalig

Hansen Tomas


Hansen Tomas wordt geboren op 1 maart 1987 te Apeldoorn als jongste van een tweeling. Het hechte gezin heeft dan al 2 kinderen. Tijdens zijn jeugd krijgt Hansen muziek met de paplepel ingegoten. Hij leert gitaar en piano spelen tijdens de vele sessies met o.a. zijn vader en oudere broer; professionele zang- of muziekles volgt hij niet. Door zijn prettige stemgeluid wordt Hansen al snel tot leadzanger van de familie gebombardeerd. Geen familie- of schoolfeest gaat voorbij zonder dat Hansen zijn muzikale talenten toont. Verder speelt hij op zijn zolderkamer alles na wat op de radio voorbij komt en droomt hij ervan ooit zelf op de radio te horen te zijn.

Zoals velen die de weg in de muziekindustrie niet goed kennen, zoekt Hansen zijn toevlucht tot audities waar men op zoek is naar nieuw zangtalent. Medio 2007 nodigt Hansen 12 vooraanstaande Nederlandse songwriters (met verschillende achtergronden!) uit in het plaatsje Berg en Dal. Onder begeleiding van Hansen ontstaat daar de ‘Hansen Tomas’-sound en worden in 7 dagen ruim 24 songs geschreven.

Hoewel Hansen Nederlandstalige teksten zingt, wil hij vooral dat zijn muziek Amerikaans klinkt. In een Stockholmse vintage-opnamestudio vindt hij exact de sound die hij voor ogen heeft. Om de Amerikaanse sound nog meer te benaderen, laat hij het album mixen en masteren in de Verenigde Staten door internationale top-engineers.

Luisterend naar de radio, nog altijd op dezelfde Apeldoornse zolderkamer, wacht Hansen inmiddels in spanning af of zijn eerste single ‘1000 en 1 gedachten’ voorbij komt en een langgekoesterde droom in vervulling gaat...

Note: Hansen Tomas treedt UITSLUITEND op met live-band. Geen tape-act!

Hansen Tomas huren, Hansen Tomas inhuren, Hansen Tomas boeken, boekingen Hansen Tomas, artiestenbureau Hansen Tomas, artiestenburo Hansen Tomas, prijs Hansen Tomas, boekingskantoor Hansen Tomas


Uitgelicht filmpje

Hansen Tomas

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Hansen Tomas

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team