Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Harten 10

Gage vanaf € 1.595,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 2 personen
Genre Nederlandstalig               

Harten 10


De aanpak van Harten 10 is authentiek: singletjes op vinyl en veel contact met de piraten en hun fans. Dat heeft geleid tot grote populariteit in de noordoostelijke piratenwereld en een goed gevulde agenda. Vele honderden of zelfs duizenden meezingende fans zijn geen uitzondering bij hun optredens. Allemaal grotendeels onttrokken aan het oog van de media. "We willen dicht bij onze fans en de piraten staan", vertellen Tineke en Martien over hun aanpak. "Jannes heeft ons ooit getipt: 'Als je een avond niets te doen hebt, pak dan je auto, neem een paar singletjes mee, zoek op de FM-band wat piratenzenders in de buurt op en ga er gewoon langs'. En dat hebben we gedaan!"

De voorbereidingen voor de derde plaat zijn in volle gang. Die zal worden uitgebracht door CD Hal Ruinen. We hopen nog veel mooie muziek te maken. Succes kun je niet kopen. Dat is voor tachtig procent gunnen. En blijkbaar gunnen de mensen ons het. Als we de tijd hebben na een optreden gaan we meteen de zaal in of springen we achter de tap om even mee te helpen. We zijn close met ons publiek en dat zal ook altijd zo blijven! Hoe groot we in de toekomst ook mogen worden, ik zie ons nog niet zo heel snel megashows geven. Dan spelen we liever tien keer vaker. Uiteindelijk bereik je zo net zoveel mensen. En je bouwt een veel betere band op met je publiek. Bovendien is het ook nog eens veel gezelliger!"

Tineke zong al vanaf haar jeugd in diverse bands en ging in 2007 solo verder. Martien begon zijn muzikale carrière bij wijze van grap met zijn maat Jan Willem (Kleppie), zelf ook zeer actief in de piratenwereld. In 2009 was Tineke te gast bij een singlepresentatie van 'Ekkel en Kleppie'. Het klikte met Martien en de twee besloten een single op te nemen. Harten 10 was geboren. Later vloeide daar ook een relatie uit voort. Inmiddels hebben ze (piraten)hits gescoord met nummers als 'Naar de andere kant' en 'Hier klopt mijn hart'.

Twee maanden geleden kwam 'Blijf bij Mij' uit, maar het duo gaat door met een nieuwe single. Het nummer heet 'Dat was Vroeger', met de tekst & muziek van Bram Koning en de productie van Hans Aalbers. Een vrolijk Up tempo nummer, dat een beetje terugkijkt naar de tijd van vroeger.

 


Uitgelicht filmpje


Harten 10 in het nieuws

Harten 10

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Harten 10

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team