Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Hello August

Gage vanaf € 1.975,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Hello August
Duur 1 x 30 mins.
Geluid Incl B/M-set
Bezetting 2 personen
Genre Zangeressen


Hello August


Het rebelse, sexy duo Hello August neemt geen blad voor de mond met eerste single 'Wrong Chick'.

Hello August wordt gevormd door de stoere powervrouwen Laura en Rachel. Ondanks dat ze pas begin twintig zijn, weten ze precies wat ze willen. Hun frisse en eigenzinnige persoonlijkheden reflecteren ze via hun social media waar followers een kijkje in het leven van dit muzikale duo krijgen. Vanuit twee verschillende perspectieven bespreken ze onderwerpen zoals fashion, sex, vriendschap en vrouwelijkheid op hun sociale platformen en schrijven zij hierover in de muziek die ze maken.

Hello August is de afgelopen 1,5 jaar bezig geweest met verschillende producers in de UK om te werken aan hun eigen sound. 'Wrong Chick' is het eerste wapenfeit van de twee. Zowel de tekst "you just f#cked with the wrong chick” als de bijbehorende video, die geschoten is in het Grand Armour hotel in Parijs, laat zien dat met het tweetal niet te spotten valt.

'Wrong Chick' werd in de week voor release al dagelijks gedraaid op Qmusic, waar het glansrijk door ‘Repeat of Niet’ kwam. Ook werd de single met 75% gemaakt bij 'Maak 't of Kraak 't' bij Radio 538. Beide radiozenders steunen het duo volop en draaien 'Wrong Chick' regelmatig!


Uitgelicht filmpje

Hello August

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Hello August

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team