Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Henk Bernard

Gage vanaf € 1.975,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 1 persoon
Genre feest / Nederlandstalig

Henk Bernard


Henk Bernard is definitief Nederland aan het veroveren! Het album 'Liefde Is Leven' is deze week namelijk nieuw binnengekomen op #1 in de Album Top 100. Hiermee scoort de volkszanger zijn eerste nummer 1-notering in de albumlijst.

'Liefde Is Leven' is het vijfde album van Henk Bernard. Na het debuut 'Geniet' en het tweede album 'Gewoon Echt' (#12) tekende Henk een contract bij NRGY Music waarna hij drie keer de top 10 bereikte van de Album Top 100: 'Met Gevoel' (#8), 'Puur Liefde' (#6) en de huidige #1 'Liefde Is Leven'.

Henk Bernard timmert al jaren hard aan de weg en scoorde naast hitalbums ook meerdere grote Nederlandstalige hits, waaronder 'Hou Me Nog Een Keertje Vast (Geniet Van Het Leven)', 'Ja Ik Weet Ik Word Wat Ouder' en 'Dit Gaat Nooit Voorbij'. Daarnaast werd hij benoemd tot beste nieuwkomer bij o.a. Sterren.nl en Buma NL.

Voor privefeesten met kleine bezetting gelden aangepaste gages. Afhankelijk van lokatie en tijdstip. Uiteraard in overleg.

 


Uitgelicht filmpje

Henk Bernard

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Henk Bernard

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team