Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Henk Damen

Gage vanaf € 1.295,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape -act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 1 persoon
Genre Nederlandstalig

Henk Damen


Henk Damen scoort op dit moment met zijn nieuwe album Een Moederhart hoog in de hitlijsten. In de GFK Top 100 staat hij deze week zelfs op 8! Op dit album staat ook zijn allernieuwste zomersingle Ik heb Zo'n Gevoel die hoog op de playlisten van zowel Sterren.NL, RadioNL, TV Oranje en PuurNL(schijf) staat deze weken.

Met deze nieuwe sound zal Henk zeker het publiek in no time op de dansvloer weten te krijgen.De komende weken doet Henk veel instores op plaatsten door heel Nederland, o.a. Mediamarkt, als promotie voor zijn nieuwe album en zal daardoor een groot publiek weten te bereiken. Daarnaast is hij veelvuldig in allerlei muziekprogrammas te zien zoals Toppers van Oranje, Hart Voor Muziek en natuurlijk Tros Muziekfeest.


Uitgelicht filmpje

Henk Damen

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Henk Damen

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team