Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Henk Dissel

Gage vanaf € 1.995,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A-set tot 300 personen
Bezetting 1 persoon
Genre feest / Nederlandstalig


Henk Dissel


Als tweejarige jongen stond hij al op de tafel te zingen en hij zingt nog steeds. In 2004 had Henk zijn eerste grote optreden in het Figi theater in Zeist. Drie jaar later ontmoette Henk in datzelfde theater tekstschrijver Emile Hartkamp. Henk werd uitgenodigd om een nummer op te nemen. Met dit liedje, ‘De route van mijn leven’, heeft de jonge Zeistenaar de jury van Sterren.nl Academy overtuigd van zijn zangtalent.

In het programma Sterren.nl Academy heeft Henk veel contacten weten te leggen in de artiestenwereld en ook een single op mogen nemen bij Edwin van Hoevelaak. Het nummer ’10 seconden later’ werd zeer goed ontvangen door het publiek. Als Henk in de finale van Sterren.nl Academy tweede wordt betekent dat echter niet het einde van zijn carrière, nee Henk gaat gewoon verder en boekt telkens weer een vooruitgang.

In mei 2009 komt Henk met zijn nieuwe single ‘Ik wil jou’ geschreven door Kees Tel en dit nummer belandt zelfs twee maal in de top 100. Voor Henk was 2009 een veelbewogen jaar, niet alleen heeft hij de single op mogen nemen, maar daarbij ook een super mooie clip. Henk heeft op meerdere Mega Piratenfestijnen gestaan, op de Rijnweek, in het voorprogramma van Gerard Joling en hij heeft vele eigen optredens mogen geven.

Ook 2010 was voor Henk weer een heel mooi jaar met een nieuwe platenmaatschappij achter zich bracht hij twee nieuwe singles uit genaamd: Vanavond en Ik geloof nog steeds in jou. Beide singles wisten de top 100 te behalen en waren op vele radio- en tvstations te zien en te horen. Zo is de single 'Ik geloof nog steeds in jou' nu al een aantal weken te zien op Nederland 1 bij Sterren.nl, waar zijn single zelfs Paradeplaat is geweest.

Henk krijgt veel response uit alle hoeken van het land en het blijft niet alleen in Nederland. Henk heeft namelijk ook al een aantal keren mogen optreden bij onze Zuiderburen, ook daar wordt zijn muziek goed ontvangen en heeft hij interviews gehad met Belgische radiostations.

 


Uitgelicht filmpje


Henk Dissel in het nieuws

Henk Dissel

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Henk Dissel

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team