Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van High Voltage (AC/DC Tribute)

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tributeband
Duur 1 x 60 minuten
Geluid in overleg
Bezetting 5 personen
Genre rock

High Voltage (AC/DC Tribute)


Oorspronkelijk samengesteld door vijf muzikanten uit verschillende bands uit Verviers (B), speelt High Voltage al sinds 1992 de podia van België en de omliggende landen plat. De virtuositeit waarmee de Lead Gitarist zijn kunsten tentoonstelt, kan nauwelijks dichter bij Angus Young komen en de zanger is een bijzondere mix tussen Bon Scott en Brian Johnson. De ritmesectie echter garandeert de ‘steady beat’ van deze Rock ’n Roll Train!

In Juni 1993 speelde High Voltage als headliner tijdens het ‘Fêtes de la Musique’ in Engis (1500 bezoekers!) In 1994 stal de band de show van Tex tijdens het Motorcycles 24H van Francorchamps. In 1995 speelt de band als support voor Glenn Hughes en Mercyful Fate tijdens het Via Rock Festival. Eveneens
speelt de band als support voor Girlschool en Such a Noise tijdens verschillende festivals dat jaar. In ‘96 en ’97 tourt High Voltage voortdurend door Binnen- en Buitenland en speelt als headliner tijdens de TNT Show in Chimay.

"Whole Lotta Rosie", van het High Voltage album, maakt deel uit van de compilatie welke door het Franse Hard Rock Magazine werd samengesteld ter ere van de 2001 Wereld Tour van AC/DC. Het volgende statement werd in het tijdschrift vermeld: "This Belgian tribute-band could replace AC/DC incognito and no one could see it"

In 2001 opent de band voor Status Quo in het Forest National in Brussel onder luid gejubel van 8000 uitzinnige rockers.Tussen 2002 en 2008 blijft de band toeren in Duitsland [Bitburg, Kenn, Oberkail, Bollendorf, Piesport,...], Luxemburg [L'Atelier, Rock am zee in Weiswampach], Frankrijk [Meisenthal,...), China (Tour 2008) en België [Superbiker of Mettet, opener tijdens meerdere festivals in Wallonia, St Vith, Trève, 10-jarig bestaan van Spirit of 66, Spa,...]) en begint eveneens aan het schrijven van eigen werk in de trant van hun Australische Idolen . Sindsdien treedt de band zowel tijdens festivals als in clubs op om het enthousiasme voor de muziek van AC/DC te delen met het altijd uitzinnige publiek.


Uitgelicht filmpje

High Voltage (AC/DC Tribute)

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over High Voltage (AC/DC Tribute)

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team