Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Hike The Next Level

Gage vanaf € 2.550,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Coverband
Duur avondvullend
Bezetting 5 personen
Genre allround
Geluid A-set tot                      400 personen Vertrekplaats

Hike The Next Level


Een nieuwe bezetting, maar dat is niet het enige nieuwe:

HIKE heeft een nieuwe uitstraling, een nieuw decor, een nieuwe lichtshow en nieuwe nummers op de setlist. Willem: “En Robin kan ook gitaar spelen en drummen. Dat betekent dus dat we live weer heel vaak van plaats gaan wisselen. Nog meer dan vroeger! Joost is op zijn beurt naast een superzanger en een geweldige toetsenist ook een ware tovenaar op het gebied van de creatie van geluidseffecten. Hij weet echt elk gewenst geluid feilloos na te bootsen. Zo hebben we met de nieuwe bezetting tal van nieuwe mogelijkheden en dat gaan de mensen meemaken! Maar nogmaals, de vertrouwde elementen blijven; er staat echt geen volledig andere band op het podium. 

Maar wel een nóg betere band!”

Mede door het onuitputtelijke enthousiasme tijdens de optredens heeft HIKE landelijk een grote naamsbekendheid gekregen en is de formatie niet meer weg te denken uit feestvierend Nederland.

Let op!: bij prive-feesten op vrijdag en zaterdag in de periode april t/m september geldt ALTIJD een toeslag! Informeer vrijblijvend naar de gage.


Uitgelicht filmpje

Hike The Next Level

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Hike The Next Level

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team