Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Hind

Gage vanaf € 1.995,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid Incl.M / A-set
Bezetting 1 persoon
Genre pop


Hind


Op jonge leeftijd was Hind zich al bewust van haar muzikale talent. Ze deed mee aan de soundmixshow en won hier de finale als Vanessa Williams. Haar grote doorbrak kwam echter na haar deelname aan het televisie programma Idols waarin zij als derde finalist eindigde.

Ondanks haar drukke agenda is Hind erg betrokken met de wereld om haar heen. Zij reisde veel in het kader van vluchtelingenwerk Nederland en verbleef regelmatig in het buitenland voor verschillende andere goede doelen.

In 2008 vertegenwoordigde Hind ons land op het Eurovisiesongfestival in Belgrado met het nummer:  ‘Youre heart belongs to me’.

Hind is altijd haar muzikale hart trouw gebleven. Ze wilde voor haar derde album dichter bij haar fans komen te staan. Dit album kwam op een bijzondere manier tot stand. Binnen 11 dagen haalde ze via het crowd source platform Sellaband 40.000 Euro op, het snelst gefunde album ooit.

Na de ontvangst van een Edison award met de titel: ‘beste nieuwkomer’ en na drie albums en diverse singels waaronder Summer all over again concentreerde Hind zich op het (co-) componeren van eigen repertoire. Op dit moment is zij in de studio voor de productie van een nieuwe single waarvan de release voor April staat gepland.


Uitgelicht filmpje

Hind

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Hind

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team