Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van HIP

Gage vanaf € 1.750,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

DJ en live muzikanten
Duur 1 x 60/90 minuten
Geluid exclusief
Bezetting 3-4 persoon
Genre DJ Act


HIP


De ultieme dance én pop-experience, voor onstage, voor op je feest, voor in je zaal, tent of club. Daar waar je doorgaans op een stap-avond wat loom tegen een DJ aan staat te kijken, is er bij HIP daadwérkelijk iets formidabels onstage te zien.

HIP onderscheid zich van zowel een standaard club-DJ, als van een livebandje onstage, door deze twee live-elementen volledig samen te voegen, en ze te integreren tot een waanzinnige liveshow. Alsof dat nog niet genoeg is, geldt voor HIP dat ze nóóit een ‘programmaatje’ afdraaien, dat ze úren aan-één-stuk-door spelen, waardoor geen enkele gig hetzelfde is.

De DJ’s en muzikanten zijn goed op elkaar ingespeeld dat ze 100% improviseren op super-up-to-date beats van deze tijd, en het blijft voor alle hippe vogels een genot om naar te luisteren én te kijken, zonder dat HIP touch met het publiek verliest.

HIP is nieuw, HIP is anders, HIP is the next step in performance onstage...


Uitgelicht filmpje

HIP

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over HIP

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team