Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Hooked On Red

Gage vanaf € 2.450,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Coverband
Duur avondvullend.
Geluid B-set tot 600 personen
Bezetting 5 personen
Genre allround

Hooked On Red


Hooked on Red bestaat uit 4 mannen en een zeer charmante dame. Ze komen allemaal uit Groningen, maar het liefst staan ze op het podium. Daar voelen zij zich thuis. Hooked on Red beschikt over een bijzonder breed repertoire. Dat is ook geen wonder, want opgeteld staan deze muzikanten al meer dan 100 jaar wekelijks op de buhne!

In lange sets worden de grootste hits en de leukste nummers van de afgelopen 30 jaar gespeeld. Dankzij de originele repertoirekeuze, de spectaculaire overgangen en de verrassende muzikale wendingen wordt er massaal genoten, gedanst, meegezongen, meegeschreeuwd en natuurlijk flink gefeest!

Bij Hooked On Red is elke avond anders. Niets is voorgeprogrammeerd, elke noot echt gespeeld, verzoeknummers worden niet geschuwd en daarmee is een optreden van Hooked on Red muziek zoals muziek bedoeld is: spontaan, uit het hart, dampend van het zweet en vooral live!

Hooked on Red wordt ondersteund door een vaste professionele crew van 3 vriendelijke mannen, een uitgebalanceerde lichtshow en bijzonder prettig geluid op maat. Al deze elementen - gecombineerd met een fikse dosis muzikale humor én totale interactie met het publiek - zorgen ervoor dat het doel elke avond bereikt wordt: de zaal gáát op zijn kop!!! De reacties en de volle agenda liegen er niet om.

Note: deze prijs is geldig bij boekingen van maandag t/m donderdag en voor dancings (in overleg). Hooked On Red is ook te boeken inclusief licht en geluid tot 1200 personen. De gage bedraagt dan € 2950,-.

Uitgelicht filmpje

Hooked On Red

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Hooked On Red

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team