Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Hot Black Stuff Jazz

Gage vanaf € 2.950,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 4 personen
Genre Jazz

Hot Black Stuff Jazz


Hot Black Stuff swingt weer en deze keer met Hot Black Stuff JAZZ!

De ijzersterke zanggroep Hot Black Stuff - u misschien wel bekend van de voorronden van het Nationaal Songfestival 2004 - tonen zich in deze nieuwe produktie met o.a. jazz, latin jazz en afro jazz een uitmuntende close-harmony groep in de geest van Wall Street Crash en Manhattan Transfer.

Wereldberoemde nummers van de bakermat van de jazz, zoals Chanson d'Amour, L.O.V.E., God Bless The Child en een uitgebreide ode aan Duke Ellington en zijn klassiekers zoals Take The A-Train en I Got It Bad, zijn in Hot Black Stuff JAZZ gecombineerd met muzikale schatten uit de rest van wereld. Kortom een geweldig en afwisselend feest der herkenning!

Close harmony vormt de basis voor deze nieuwe show van Hot Black Stuff, waarin natuurlijk ook ruimte is voor ieder van het veelzijdige kwartet van 3 zangers en een zangeres, als solist, met zijn/haar specifieke achtergrond. Dat geldt voor de in Chicago geboren Omar, die letterlijk voortkomt uit de traditie van de jazz, maar ook voor Rich, die weliswaar in de V.S. geboren is, maar met zijn zuidelijk afrikaanse roots nog verder teruggaat in de traditie van de jazz. Erica en Ivan vertegenwoordigen met hun latijns-amerikaanse achtergronden de andere tak van de diaspora en hún jazz.

Laat u verleiden en schuif aan voor deze verfrissende reis door de wereld van Hot Black Stuff JAZZ! It Don't Mean A Thing, If It Ain't Got That Swing...


Uitgelicht filmpje

Hot Black Stuff Jazz

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Hot Black Stuff Jazz

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team