Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Intrmzzo

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Vocal comedy
Duur 1 x 30 minuten
Geluid exclusief
Bezetting 4 personen
Genre vocaal/acapella

Intrmzzo


iNtrmzzo (spreek uit: Intermezzo) maakt 'absurd vocal comedy', prettig gestoord theater met een absurdistische verhaallijn, gebracht door vier vocalisten die hun vak verstaan.

iNtrmzzo, al vele jaren een gevestigde naam binnen de internationale muziektheaterwereld, wordt geroemd als één van Europa's beste en meest eigenzinnige a cappella groepen. Naast een groot aantal theatertournees in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland wist iNtrmzzo de afgelopen jaren ook het podium in o.a. de Verenigde Arabische Emiraten, Indonesië en Engeland te betreden. Met het nieuwe programma Testosteron II is de groep ook komende seizoenen volop in Nederland en Duitsland te zien én horen.

iNtrmzzo heeft reeds 16 voorstellingen op zijn naam staan en werkte samen met o.a. Herman van Veen, Jeremey Jackman (King's Singers), Cantabile, Jonathan Rathbone (Swingle Singers), Gavin Tyte (Human Beatbox), Lenette van Dongen, Myléne D'Angou, Bert van den Brink, Bram Vermeulen, Ramses Shaffy, Lori Spee en Cor Bakker.

Note: bij ons uitsluitend te boeken als act van 1 x 30 minuten voor besloten (bedrijfs)feesten. Niet beschikbaar voor openbare optredens!


Uitgelicht filmpje

Intrmzzo

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Intrmzzo

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team