Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Irene Moors

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tijdsduur

In overlegGeluid

Irene Moors


Irene Moors een vakvrouw met 28 jaar televisie-ervaring. Zij heeft vele programma's gepresenteerd bij RTL4, waarvan Telekids, Life4You en de TV Kantine de bekendste titels zijn. Irene heeft begin dit jaar de overstap gemaakt naar SBS6 waar zij komend tv-seizoen diverse nieuwe programma's zal gaan presenteren.

Ook verzorgt Irene regelmatig presentaties in het land. De ervaring die zij in de loop der jaren heeft opgedaan bij o.a. Roadshows en Theaterproducties maakt haar bijzonder allround. Door haar spontaniteit, stressbestendigheid, professionaliteit en humor weet zij als geen ander elke productie op passende wijze aan elkaar te praten. Zij is dan ook een graag geziene host / gastvrouw / presentatrice op prijsuitreikingen, benefietgala's, bedrijfsfeesten en productpresentaties.

Presenteren zit in Irene haar genen: natuurlijk, ongedwongen en verrassend.


Uitgelicht filmpje

Irene Moors

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Irene Moors

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team