Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Jamie van Bloed

Gage vanaf € 725,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Zangeres
Duur 1 x 30 minuten
Muziek incl. M / A-set
Genre allround
Bezetting1 persoon    


Jamie van Bloed


Op 5 oktober 1993 werd de nu 21-jarige Jamie geboren in Zoetermeer. Toen zij 5 jaar was, liep Jamie altijd al te zingen. Op de basisschool trad zij veel op voor de klas en in de 1ste klas van de middelbare school zong zij voor het eerst voor groter plubliek. Dit smaakte naar meer en vanaf dit moment wilde Jamie niets anders meer dan zingen en entertainen.

In 2011 startte Jamie in de allround coverband 4½MEN, waar zij nu--3 jaar later--nog steeds heel veel plezier aan beleeft. Samen met nog 4 andere muzikanten staat zij steeds vaker op de bühne en weten zij er elke keer weer een groot feest van te maken.

In de tussentijd heeft Jamie buiten haar band ook niet stilgezeten. Ze heeft een tijdje achtergrond gezongen en een ander bandje en ook was zij te zien bij het spectaculaire SBS 6 programma "Beat it". Dit mocht helaas niet baten dus probeerde zij het opnieuw bij "Bloed, zweet en tranen", waar zij de volgende ronde wel wist te behalen door middel van een wildcard! "Ik had nooit verwacht dat ik zoveel leuke en lieve reacties zou krijgen" is één van haar uitspraken na haar auditie.

Naast het zingen is Jamie ook een bezige bij. Zo heeft ze de opleiding "animal care" gedaan en heeft daarin succesvol haar diploma behaald. Ook is Jamie altijd aan het werk geweest. Supermarkt, horeca, ziekenhuis, receptioniste of call-agent. Het maakt Jamie niet uit, als ze maar lekker bezig is. Wel is zij van mening dat ze toch het allerliefst haar brood verdient met zingen!


Uitgelicht filmpje

Jamie van Bloed

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Jamie van Bloed

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team