Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Jan Keizer

Gage vanaf € 3.975,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 1 persoon
Genre Oldies / Palingpop

Jan Keizer


JJan Keizer werd geboren 3 april 1949 in Volendam. Muziek werd hem met de paplepel ingegeven. Al zijn broers bespeelden wel 'n instrument of zongen.
Jan’s eerste band was "the empty hearts". In eerste instantie wilde hij heel graag zingen maar de enige plek die nog vrij was, was drummer. Toen Empty terziele ging doordat Thomas Tol naar BZN ging en Jan vond dat er te weinig talent overbleef, zoch hij een nieuwe band bijelkaar.

De groep Q tips was 'n feit. Dit keer nam Jan de microfoon ter hand en zong samen met Lida Bond ( ex- George Baker ) de sterren van de hemel. Ze speelden in het voorprogramma van de Cats en de eerste besprekingen om 'n plaat te maken staken de kop op. Maar net toen alles goed leek te gaan werd Jan als drummer gevraagd door BZN. Hoewel zijn toenmalige vriendin (zijn huidige vrouw) het hem sterk afraadde ging Jan drummen bij BZN.

Jan werd beroeps en maakte een prachtige tour door Engeland en Zweden. Na 5 jaar kwam de klad er een beetje in en werd een nieuwe muziekrichting gekozen. De ommezwaai kwam op het juiste moment, net toen ze geen brood meer op de plank hadden kwam het lied Mon Amour ( 1976 ) Het zou de debuutsingle van Annie Schilder worden en het zou het leven tot de dag van vandaag veranderen. Vanaf die tijd zijn alle albums goud en platina geworden en dat zijn er meer dan 30.

In het jaar 2000 ging Jan voor het eerst solo met de c.d. L'Aventure" een franstalig hit album, met wat zelf geschreven liedjes. Het werd 'n groot succes. Een jaar later maakte hij nog een plaat `Going back in time ` deze haalde ruim de gouden status en deze werd weer opgevolgd door nog ´n plaat met 60 er jaren hits. Inmiddels is Jan Keizer de expert van de gouwe ouwe.

In 1984 vertrok Annie Schilder uit de Volendamse band en kwam Carola Smit. Na vele vele hits kwam in 2006 na het jaar van het 40e jubileum het bericht dat BZN ging stoppen. Nu is Jan echter ook solo te boeken en getuige zijn overvolle agenda is hij ook solo razend populair!


Uitgelicht filmpje

Jan Keizer

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Jan Keizer

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team