Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Jan Leliveld

Gage vanaf € 900,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape -act
Duur 1 x 30 minuten (ook 2 sets mogelijk)
Geluid A-set tot 250 personen
Bezetting 1 persoon
Genre Nederlandstalig

Jan Leliveld


Jan Leliveld groeide op in de bovenwoning van een dorpscafé, als vijfde kind in een gezin van tien kinderen. Het ouderlijk huis en het café recht tegenover de dorpskerk vormden het decor van Jan's jeugd, waar hij overigens alleen maar goede herinneringen aan heeft.

Muziek werd steeds belangrijker; Jan mocht regelmatig zingen voor de gasten in het café, en dat groeide uit tot complete optredens met band in de regio, waar Jan zo'n beetje alle feesttenten, parochie-huizen, en kroegen wel vanaf de buhne heeft gezien. De gemiddeld 100 optredens per jaar konden worden gecombineerd met een baan van 30 uur per week...totdat Jan z'n eigen bedrijf begon.

Begonnen met een paktafel en een tweedehands bestelwagen, bouwde Jan samen met zijn vrouw een bloeiend en succesvol bedrijf op, dat bloemen en planten im- en exporteerde en complete boeketten leverde aan internationale verkooppunten. Na 20 jaar behoorde hun bedrijf tot één van de grootsten van het land en hadden zij 700 medewerkers in dienst. Hierdoor verdween de muziek natuurlijk wel iets naar de achtergrond, maar zijn muzikale passie heeft hij uiteindelijk nooit verloochend. In 2008 heeft Jan de kans gekregen om zijn bedrijf te verkopen, en kreeg die passie voor muziek weer de hoogste prioriteit; Jan Leliveld blijft een zanger en entertainer in hart en nieren, met een breed, door de jaren opgebouwd, repertoire.

Op zijn cd-album, getiteld "Dit is mijn leven" die is opgenomen in Studio Arnold Muhren en geproduceerd door Jeroen Englebert, zingt Jan over zijn jeugd, zijn ouders, zijn grote liefde, zijn zoons, zijn bedrijf, kortom, z'n hele leven. Op dit bijzondere album staan, 14 eigen, oorspronkelijke titels, waaronder zijn eerste single ‘Gewoon Muziek’.

Zijn muziekkeuze en het contact met het publiek maken zijn optredens telkens weer tot een feestelijke belevenis, waarbij covers en eigen repertoire elkaar op een gezellige manier zullen opvolgen!!

 


Uitgelicht filmpje

Jan Leliveld

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Jan Leliveld

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team