Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Jan Paparazzi

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tijdsduur

In overleg Geluid

Jan Paparazzi


Jan Paparazzi (Rotterdam, 14 mei 1963), pseudoniem van Jan Zwart, is een Nederlandse radio-dj. Hij is ook bekend onder het pseudoniem Jan van Zanten.

Jan Zwart groeide op in Pernis als zoon van een hervormde ouderling. Zwart volgde een lerarenopleiding (aardrijkskunde en maatschappijleer), die hij met succes afrondde.

Zijn radiocarrière begon hij bij Free Radio Rotterdam in 1984. Rond 1987 werkte Zwart als Sebastian Black bij de zee zender Radio Caroline / Radio Monique. In 1990 volgde Radio Barendrecht FM.

In 1992 kwam hij terecht bij de landelijke radiozender Holland FM, waar hij het programma “Café De Gulle Lach” presenteerde. Toen Holland FM opging in Hit Radio 1224, was Zwart in eerste instantie tussen 20 en 24 uur te horen met een eigen programma, maar rond 1994 was hij uitsluitend werkzaam als archivaris bij dit station, dat alleen via de AM was te ontvangen.

Het duurde echter niet lang, voordat Robert Jensen Zwart als Jan Paparazzi op pad stuurde om bekende Nederlanders te interviewen op showbizzfeestjes en gala’s voor het programma Jensen in de middag. Uiteindelijk kreeg hij een vaste plek naast Jensen als co-host/sidekick bij onder andere Hitradio Veronica (1995-1998), Veronica FM (1999-2001), Yorin FM (2001-2002), Noordzee FM (2003-2004) en Yorin FM (2004-2005).

Zwart is vanaf de start in 2002 tot begin 2007 bij de talkshow JENSEN! te zien geweest als cohost op RTL 5. Zijn aandeel tijdens de show was tot een minimum beperkt, maar achter de schermen deed Zwart veel werk. Zo vrolijkte hij het aanwezige publiek op als een soort warming-up en ook was hij een steun voor Jensen tijdens de opnames van de tv-show. In het dagelijks leven zijn ze ook goede vrienden. Zwart is in de show onafscheidelijk van zijn nette pak en rode strik.

In januari 2006 werd Yorin FM verkocht aan SBS Nederland. Jensen en Zwart besloten zich op radio te richten en dus niet mee te gaan naar SBS.

Vanaf 2 april 2007 was Zwart weer als Jan Paparazzi te horen bij Radio Veronica. Eerst als sidekick van Patrick Kicken en sinds juni 2008 als sidekick van Colin Banks bij de ochtendshow Ook Goeiemorgen!. Hij bleef ook achter de schermen werken bij de talkshow van Robert Jensen.

In januari 2009 vertrok Jan bij Radio Veronica. Hij maakte bekend weer samen te gaan werken met zijn vriend Robert Jensen. In november 2009 schoof Zwart weer aan bij Jensen! op de rode bank waarna hij op 2 augustus 2010 een comeback maakte op Radio Veronica in het programma JENSEN! door de week van 6.00 tot 9.00 uur als sidekick van Robert Jensen. Hier verzorgde hij onder meer de rubrieken ‘de feitjes’, ‘telefoonterreur’ en ‘Jan belt met’. Dit programma was op 3 februari 2011 voor het laatst te beluisteren.

Vanaf 2012 was Jan te horen op RADIONL. In eerste instantie verving hij Hessel Wijkstra in het programma “op volle kracht”, maar sinds 5 november 2012 presenteerde hij de middagshow van 16 tot 19 uur onder de naam De Jan Paparazzi Show. Op 30 mei 2013 moest hij vanwege bezuinigingen bij de omroep vertrekken.

Op 3FM was hij als typetje een vaste gast in het onderdeel De rode telefoon in het nachtprogramma van Rámon Verkoeijen.

Van 3 januari 2014 tot en met 30 januari 2015 was hij terug bij Radio Veronica als sidekick van Martijn Muijs op vrijdagavond tussen 21.00 en 0.00 uur. Daarnaast presenteert hij sinds 22 september 2014 op werkdagen een programma van 18 tot 21 uur op Sterren.nl Radio bekend als ‘de onbekende’.


Uitgelicht filmpje

Jan Paparazzi

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Jan Paparazzi

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team