Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Jan van Brusselband

Gage vanaf € 1.275,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Duur 1 x 60 minuten
Geluid Exclusief
Bezetting 5 personen
Genre Feestband


Jan van Brusselband


De Jan van Brusselband bestaat inmiddels een dikke tien jaar.

Hun single “Theezakje” was een bescheiden hit en de band was met dit nummer op de nationale TV (Tros) te zien (1998).

De optredens van de band worden gekenmerkt door de volgende woorden: energiek, opzwepend, vermakelijk, aanstekelijk en eigenzinnig. De stijl van de band toont verwantschap met die van Rowwen Hèze en Pater Moeskroen, maar is toch duidelijk anders.

Eigen composities zijn een belangrijk deel van de show. Af en toe komt er een cover voorbij. De folk is duidelijk terug te horen door het gebruik van o.a. accordeon en tin-whistle (Ierse fluit), maar ook een scheurende gitaar ontbreekt niet. De slogan: “fris, folky en het rockt” is dus zeker van toepassing!

In het voorjaar van 2009 verscheen de single “Twee emmertjes water halen“. Dit nummer haalde moeiteloos de Top 100. De Jan van Brusselband was te gast in menig tv-programma. De opvolger “Thuis” werd een bescheiden hit maar bleek het live geweldig te doen.

In oktober van 2010 werden de opnames van het nieuwe album afgerond en verscheen de eerste single van het album: “Mannen van Stavast” De opvolger was “De dronken zeeman“. Op donderdag 21 april 2011 is het nieuwe cd-album van de band gepresenteerd. De titel van het album is “LOS”.


Uitgelicht filmpje


Jan van Brusselband in het nieuws

Jan van Brusselband

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Jan van Brusselband

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team