Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Jan Van Est

Gage vanaf € 895,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid incl. M-set
Bezetting 1 persoon
Genre Feest / Nederlandstalig


Jan Van Est


De single "Een ouderwetse Hollandse winter" is de absolute winterhit van 2010 en staat wekenlang, tot ver in 2011, op de playlists bij de radiozenders. Daarnaast is hij te zien in een spotje van Carspotter.

In de zomer van 2011 heeft Jan de mooiste ervaring van zijn leven tot dat moment: de geboorte van zijn zoon Jantje! Jan weet meteen één ding zeker: hij moet "Kleine Jongen" van Hazes opnemen. Met Vaderdag schenkt hij deze single gratis aan alle vaders via zijn website, Hyves en Twitter. De track die in een fris jasje wordt gestoken vindt niet alleen gretig aftrek onder de fans van Jan, maar ook die van André Hazes!

Ondertussen is ook de lekkere zomerse single "Latin Lady" verschenen, met als bonustrack de bekende mondiale hit "La Bamba". De single "Latin Lady" wordt door de media omschreven als een tropische verrassing in het Nederlandstalige genre. De single doet enigszins denken aan "A night like this" van Caro Emerald. Toch heeft deze plaat een compleet eigen volkse sound!

Door goede singles gaan er wederom deuren open voor Jan. Hij is een graag geziene gast bij o.a. Sterren.nl, RADIONL en vele andere radio- en tv-zenders.


Uitgelicht filmpje

Jan Van Est

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Jan Van Est

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team