Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Jannes

Gage vanaf € 5.850,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 1 persoon
Genre Nederlandstalig

Jannes


JDe koning van de piratenfeesten. Jannes is een jongen van het volk zijn Nederlandstalige knallers zijn dan ook geliefde meezingers.

Allereerst werd er in eigen beheer een CD-single opgenomen. De single werd een redelijk succes, en daarom werd er verder gezocht naar een studio en componist voor het maken van een cd-Album. Het album "Bella Bianca" werd in eigen beheer opgenomen. Na een leuk succes met de verkoop van dit album, werd besloten om een tweede album te gaan maken.

Als je iets doet, dan moet je het goed doen en daarom werd voor het tweede album het koorwerk ingezet van Wiesje Westerlaken en Jolanda van de Wetering (het vaste koor van Frans Bauer) en de accordeonist van de Havenzangers (Rolus Karssen). De CD "van Casablanca naar Napoli" werd ook weer volledig opgenomen bij Martin Sterken en is ook door hem voorzien van muziek en teksten. Deze cd is inmiddels goud evenals de CD's 'Als het zonnetje schijnt' (2005), 'Laat me vrij' (2006). De ondertussen zevende CD van Jannes 'Mijn naam is......Jannes' werd direct goud bij release in augustus 2007.

In September 2008 kwam het album "Meer dan een vriend" uit en ook dit album is hard op weg naar goud! Jannes al zeer veel gedraaid op de lokale, regionale en commerciële zenders. Op vele feesten en Hollandse avonden treed Jannes op en hij is dé publiekstrekker op vele plaatsen . Het einde is nog lang niet in zicht en Nederland zal vast nog veel van Jannes horen!

Note: Jannes is ook te boeken als miniconcert, UITSLUITEND voor besloten (bedrijfs)feesten, met de band Summerland (optreden Jannes circa 1 x 50 minuten). Gage: € 9.900,-


Uitgelicht filmpje

Jannes

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Jannes

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team