Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Jay Jay Bauer

Gage vanaf € 850,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Jay Jay Bauer
Duur 1 x 30 min.
Geluid Incl. A-set
Bezetting 1 persoon
Genre Zanger 


Jay Jay Bauer


Jay Jay Bauer welteverstaan, met zijn nieuwe single “Een Doodgewone Jongen”. Familie van? Jawel, een neef van onze eigen Frans Bauer.

5 Regelrechte hits heeft Jay Jay de Mega Top 100 in gezongen. Iets wat niet iedere “doodgewone jongen” hem zomaar nadoet.

Zo'n 15 jaar geleden begon het met, Kom schatje kom” in 2002, waarna de opvolgers “Als ik naar je kijk”, “Ik wil de hele zomer zonnen” en “Keuzes” in 2011 eveneens de Mega Charts bestormden.
Kortom een succes om als “doodgewone jongen” je vingers bij af te likken.

Even kwam er rust in zijn gejaagde leven, hoewel rust... Na getrouwd te zijn en twee prachtige kinderen op de aardbodem te hebben gezet, begon het weer langzaam te kriebelen: “Een nieuwe hit daar zou het wel weer eens tijd voor worden”.

15 Jaar zit Jay Jay Bauer, in het vak en dat wil hij enthousiast vieren. Hij besloot de studio weer in te duiken met een heel nieuw koppel: Ger Oerlemans en Tony Anderson, vakkundige producer en schrijver. “Een doodgewone Jongen” een aangenaam, vlot nummer met een lekkere sound, hoog meezinggehalte en uiteraard een prachtige videoclip.


Uitgelicht filmpje

Jay Jay Bauer

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Jay Jay Bauer

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team