Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

1 reviews
 
De hoofdfoto van Jeffrey Heesen

Gage vanaf € 1.495,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid Incl. monitorset
Bezetting 1 persoon
Genre Nederlandstalig

Jeffrey Heesen


Wilt u een optreden van Jeffrey Heesen boeken? LB Entertainment is het boekingsbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jeffrey Heesen.

Wilt u nu meteen Jeffrey Heesen boeken? Bel dan nu: 0412-407010.

De uit het Brabantse Oss afkomstige Jeffrey Heesen maakt een verpletterende indruk als finalist van de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen 2015 op SBS6.

Zijn performance en uitstraling werden door de juryteams bejubeld, en hiermee wordt duidelijk dat Nederland een topartiest rijker is.
Vanaf het moment dat Jeffrey Heesen op 11 september 1990 werd geboren kreeg hij de muziek met de paplepel ingegoten: zijn vader was een bekende zanger/gitarist in diverse bandjes in Brabant en reeds op 5-jarige leeftijd weet Jeffrey hoe de accordeon werkt en doet hij mee aan diverse talentenjachten.


In 2004 verschijnt zijn debuutsingle Hey Lieve Meid. De swingende single Blijf Vannacht Bij Mij staat in 2008 wekenlang genoteerd in de Single Top 100. Met singles als Casanova, Ik Heb Je Niet Gevraagd en Zomerliefde is Jeffrey veel te horen op de Nederlandstalige radio zenders. Inmiddels is Jeffrey zich ook gaan toeleggen op het schrijven van eigen liedjes. Het succesvolle Mag Ik De Zon Laten Schijnen is van zijn eigen hand en ook zijn nieuwe single De Wereld Is Van Ons komt uit zijn eigen pen.

”Zijn We Uitgepraat” is de titel van de langverwachte nieuwe single van Jeffrey Heesen. Jeffrey wist het in het afgelopen jaar tot een 2e plaats te schoppen tijdens een zinderende finale van het SBS programma "Bloed Zweet En Tranen".    

Jeffrey Heesen inhuren / boeken? Bel 0412-407010 of vul het aanvraagformulier in voor boekingen van Jeffrey Heesen

 

 


Uitgelicht filmpje


Klanten ervaringen


Gerrit

Het was hellemaal super!

  Professionaliteit
  Communicatie
  Ambiance

Jeffrey Heesen

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Jeffrey Heesen

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team