Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Jelle Amersfoort

Gage vanaf € 1.195,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 1 persoon
Genre Nederpop

Jelle Amersfoort


Jelle Amersfoort inhuren / boeken
"Een aanwinst voor de Nederpop", schreef het vakblad Music Maker iets minder dan een jaar voor het uitkomen van de single ‘Goedemorgen' van Jelle Amersfoort. En ze hebben geen ongelijk gekregen: Jelle Amersfoort heeft zijn plaats in de Nederpop inmiddels zeer stellig ingenomen. "Ik denk aan uren, aan muren, aan dagen en aan jaren" is de refreinzin die je -als hij eenmaal in je hoofd zit- niet snel meer vergeet.

Het succes van de single (22e positie in de Single top 100, 3e positie in de NL Top 20 en maar liefst de 18e positie in het Hitoverzicht 2008) bracht Jelle in het afgelopen jaar op een flink aantal grote podia, in voorprogramma's van o.a. De Dijk en het leverde hem een eigen tv-programma op op Omroep Brabant (You BC, wekelijks 300.000 kijkers).

Het talent van Jelle bleef al veel eerder niet onopgemerkt: in 1999 was hij 1 van de 14 kandidaten in RTL4's Your Big Break, waarvoor hij een week mocht samen werken met Paul de Munnik. Jelle was daarnaast nog finalist in de Grote Prijs van Nederland, won het Volgspot Open Podium van de NCRV, en werd gevraagd om een lied van Stef Bos in een nieuwe jas te steken.

In het voorjaar van 2005 was Jelle meerdere keren de hoofdgast tijdens de theatershow ‘Het draagbare huis' van Henk Hofstede, de voorman van The Nits. In december 2005 stond Jelle tegenover een publiek van 20.000 mensen tijdens het ‘Philips Ameezing concert' in Gelredome, Arnhem. In 2007 begon Jelle met zijn daglijkse tv-programma ‘De Bamboeclub' op Jetix en kort daarna verscheen zijn eerste landelijke single ‘Goedemorgen'.

Door zijn ervaring als tv-presentator is Jelle ook een graag geziene gast als presentator op evenementen of festivals.

Note: ook te boeken met live-band voor een optreden van 1 x 90 minuten. Gage excl. geluid: €1450,-. Gage inclusief licht en geluid (B-set tot 800 personen): € 2175,-


Uitgelicht filmpje

Jelle Amersfoort

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Jelle Amersfoort

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team