Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

1 reviews
 
De hoofdfoto van Jennifer Ewbank

Gage vanaf € 950,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A-set tot 350 personen
Bezetting 1 persoon
Genre pop / allround


Jennifer Ewbank


Op de leeftijd van 9 jaar zat Jennifer achter de piano en kreeg ook al volop pianolessen. De muziekstukken die ze moest instuderen werden door haar consequent veranderd in eigen versies. Als Jennifer een lied mooi vond, was het voor haar een kleine moeite om deze op gehoor na te spelen. Toen ze ontdekte dat ze dit talent had is ze eigen muziek en teksten gaan schrijven.

Na een half jaar begon ze met zanglessen bij de bekende operazanger Willy Caron. Tussen hen ontstond een bijzondere vriendschap. Naast de zangtechnieken gaf Caron ook levenslessen aan Jennifer en leerde hij haar om gevoelens tot uitdrukking te brengen in haar zang.

Jennifer heeft altijd al een liefde voor muziek gehad, maar vanaf jongs af aan heeft ze een bijzondere interesse voor Ierse muziek. Daarnaast is Jennifer beïnvloed door de muziek van Eva Cassidy, The Eagles en The Beatles.

De interesse van Jennifer in de techniek rondom een soundstudio en de mogelijkheid om eigen muziek op te nemen was aanleiding om de opleiding ‘Produceren en mixen van muziek’ aan de Soundacademy in Hilversum te gaan volgen. Nu heeft Jennifer haar eigen homestudio waar ze haar eigen muziek kan produceren.

In augustus 2009 ging Jennifer met haar broer John Ewbank aan de slag om een album op te nemen. Voordat dit album het eindstadium bereikte, besloot Jennifer om mee te doen aan het populaire RTL-programma ‘The Voice of Holland’. Jennifer heeft hier een bijzondere en leerzame ervaring opgedaan.

De wens van Jennifer om haar gevoelens en gedachten over te brengen is met het uitbrengen van haar eerste album een feit geworden. Jennifer is een bijzondere zangeres en pianiste waar men nog veel van gaat horen.

Uitgelicht filmpje


Klanten ervaringen


Kimberly

Jennifer heeft geweldig opgetreden en ze was een grote bijdrage aan onze emotionele ceremonie.

  Professionaliteit
  Communicatie
  Ambiance

Jennifer Ewbank

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Jennifer Ewbank

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team