Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Jens Timmermans

Gage vanaf € 1.800,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Populaire Radio 538 DJ
Duur 2 uur
Geluid exclusief
Bezetting 1 persoon
Genre Dance  / Top 40

Jens Timmermans


17 april 1975, dat was toch wel een dag om je voor te schamen. Wie was er nou jarig op 17 april. Alleen Jens! Zijn leven kreeg weer zin toen hij erachter kwam dat op 17 april Jan Hammer (hemelse muziek) jarig was, Eddie Cochran (Three steps to heaven) overleed en in 1970 Apollo 13 weer veilig uit de hemel terugkeerde.

Na deze ontdekkingen werd het voor Jens hoog tijd om zichzelf ook maar een plaats tussen al die 17-aprillers te geven. Een demobandje werd gemaakt, en zo begon hij op 18 september 1993 met zijn allereerste radioprogramma bij Radio Leiderdorp. Hierna volgden nog N44-FM in Wassenaar (in een schuur) en Radio NRG in Delft. Alles verliep voorspoedig, op z'n school na. De Havo had hij gelukkig al op zak, maar het VWO werd door 'de radio' helemaal niets. Dan maar MTS, je moet toch wat.

En juist deze opleiding leidde tot wat Jens nu doet. Als stagiair kreeg hij in 1997 een plaats bij de Technische Dienst van Radio 538, waarna hij op 4 oktober z'n eerste programma presenteerde.

Tegenwoordig is Jens elke werkdag te horen met The Greatest Hits tussen 10.00 en 12.00 uur op Radio 538.

 


Uitgelicht filmpje

Jens Timmermans

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Jens Timmermans

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team