Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Jeroen van Zelst

Gage vanaf € 795,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid  incl.M-Set
Bezetting 1 persoon
Genre Nederlandstalig


Jeroen van Zelst


Jeroen van Zelst is na vele jaren dj`en in 2010 ook aan het zingen geslagen. In Januari 2011 verschijnt zijn 1e  CD Single “Colinda” uitgekomen bij Berk Music, onder het label Zebra.


De 1e singel was direct succesvol te noemen waarop Jeroen wederom de studio indook. Daarna volgde de single “Hey, Ga Je Mee?”, een bewerking van “Beach Baby”. We praten dan over Juni 2011. De maanden daarna is er met man en macht gewerkt aan wat de nieuwe feestplaat moest worden voor Carnaval 2012. Dit resulteerde in de single “Dansen”, een cover van Pater Moeskroen. Deze single bleek een schot in de roos te zijn want vanaf deze single zijn de boekingen steeds beter gaan lopen.


Na een muzikaal uitstapje in de vorm van single nummer 4 “Leef Je Leven”  is in September 2012 de single “Jij BentVeel Te Jong Voor Mij” verschenen. Dit is een samenwerking met goede vriend DJ Jordy Graat. Weer een echte Feestplaat met een hoog meezing gehalte! Inmiddels is Jeroen een veelgeboekte feestzanger in kroegen en op feesten en partijen.

Trots ben ik op mijn allernieuwste single "Het zou verboden moeten worden". Samen met Waylon van der Heijden (DJ Goldfinger) heb ik de tekst en muziek geschreven. De reacties zijn overweldigend.

Het is een echte "Jeroen" single geworden net zoals mijn vorige hits "Colinda", "Dansen", "Nee" en het duet met Arjon Oostrom "Ze is veel ouder" 
Ik ben er helemaal klaar voor om komende zomer te gaan knallen! Kermis, feesttent, festival of een gezellige partij, ik ben erbij.

Feestje vieren?
Boek me dan nu meteen!


Uitgelicht filmpje

Jeroen van Zelst

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Jeroen van Zelst

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team