Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Jerry van Vianen

Gage vanaf € 595,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Zanger
Duur 1 x 30 minuten
Bezetting 1 persoon
Genre Nederlandstalig
Geluid A/-M set                


Jerry van Vianen


Jerry van Vianen begon ooit in de soundmixshow waarin hij Marco Borsato imiteerde met de song ‘Ik leef niet meer voor jou’ en werd tweede in 1997.

Een aantal jaren later op 1 januari 2004 zegt hij zijn baan op als verkoper bij Mercedes Benz en start hij officieel als zanger en met succes!
Hij behaalde een finale plaats bij Frans Bauer’s ‘1000 Sterren Stralen’ in 2004 en stond in 2008 met Wolter Kroes in de HMH 2 avonden als act tijdens Wolters show.

Na zijn songs  oa. ‘Neem me mee’, ‘Vannacht’, De wereld draait door’ en ‘Jij Alleen’ is Jerry nu niet alleen te boeken als zanger maar ook als presentator van uw feest.  
Met eigen repertoire en oa. Robbie Williams, Michael Bublé maar ook uiteraard Marco Borsato en Wolter Kroes is Jerry een leuke artiest die met zijn energieke performance een top indruk achterlaat op ieder feest!

Eventueel reiskosten buiten regio Den Haag.


Uitgelicht filmpje

Jerry van Vianen

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Jerry van Vianen

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team