Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Jett Rebel

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Bedrijfsfeesten
Duur op aanvraag
Geluid op aanvraag
Bezetting 1 persoon
Genre Live


Jett Rebel


Jelte Tuinstra werd op 24 januari 1991 in Den Haag geboren. In zijn kinderjaren zong hij voor het jeugdkoor van Majel Lustenhouwer, op plaatopnames van onder andere Rob de Nijs en Jochem van Gelder. In 2003 deed hij met zijn band The Edge mee aan het eerste Junior Songfestival. In zijn middelbareschooltijd speelde hij onder meer in de lokaal bekende formaties Bitter Lemon, Fubroz, Metro Mortale en The Zoo.

Na zijn middelbareschoolopleiding verhuisde hij naar Amsterdam om aan het conservatorium piano en gitaar te studeren. Hij versterkte in die periode onder meer de popgroepen The Souldiers en Valerius. In september 2012 besloot Jelte Tuinstra onder de naam Jett Rebel zijn eigen muziek te gaan maken. In 2014 ontving Rebel drie nominaties voor de 3FM Awards en een Edison in de categorie Nieuwkomer. Hij won in dat jaar de 3FM Serious Talent Award 2014 en de 3FM Award voor Beste Nieuwkomer. In 2015 won hij de 3FM Award voor Beste Live act en de Zilveren Notenkraker.

Jett Rebel treedt geregeld solo op, zoals op het Songbird Festival in Rotterdam, de festiviteiten rond de Nijmeegse Vierdaagse (2014) en de opening van de Amsterdam Museumnacht (2014). In 2015 verschijnt hij op het podium met Larry Graham en Mark King van Level 42.


Uitgelicht filmpje

Jett Rebel

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Jett Rebel

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team