Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Jewelste

Gage vanaf € 2.495,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Coverband
Duur 3 x 45 minuten
Geluid exclusief
Bezetting 5 personen
Genre allround

Jewelste


krijgt. Met een niet aflatende energie dendert de band al ruim 8 jaar over 's lands podia. Geweldige nummers van de 70’s tot nu, van Bohemian Rhapsody tot Sex on Fire. De mannen van jeWelste schuwen niets, behalve de platgetreden paden. Fantastisch uitgevoerd, super-enthousiast en altijd 100% rock-'n-roll garantie!

Niet voor niets werd jeWelste in 2009 door niemand minder dan Guus Meeuwis gevraagd om 5 keer het voorprogramma te verzorgen van zijn 'Groots met een zachte G' tour in het Philips Stadion en het Abe Lenstra Stadion.

Niet voor niets is jeWelste een graag geziene gast op festivals, waar ze regelmatig op de posters stonden met acts als Kane, Van Velzen, Racoon en Bløf.
Niet voor niets is jeWelste regelmatig buiten de landsgrenzen te vinden (o.a. in Val Thorens, Valencia en Londen).

Niet voor niets reageerde alle grote Queen-fanclubs en Giel Beelen laaiend enthousiast op de versie die jeWelste van Bohemian Rhapsody opnam.

En niet voor niets heeft de band vanaf het begin een grote en trouwe fanbase. Niet voor niets!

Met overweldigende shows en ludieke acties bloeit jeWelste als nooit tevoren! Aan het repertoire wordt voortdurend nieuw materiaal toegevoegd: regelrechte knallers, 'vergeten' nummers die bij iedereen een vlaag van herkenning teweegbrengen en bewerkingen van recente songs.

Altijd is elk optreden net even anders, maar altijd 100% jeWelste.

Note: let op, het betreft hier een inprikprijs, dus EXCLUSIEF geluid! Ook te boeken met geluid tot 1000 personen voor € 2995,-.


Uitgelicht filmpje

Jewelste

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Jewelste

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team