Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Joan Franka

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid op aanvraag
Bezetting 1 persoon
Genre pop / allround

Joan Franka


Joan Franka is geboren in Rotterdam op 2 april 1990.

Van kinds af aan is Joan gefascineerd door toneel, dichten en muziek. Samen met haar twee jaar oudere zus schreef Joan musicals en speelde deze dan ook bij elke verjaardag en partij. Het duo noemde zich J & N met als grootste inspiratiebron the Spice Girls.

Joan is altijd erg gedreven als het gaat om haar muziek. Daarom wist ze al op haar 6e dat ze een carrière in de muziek wilde. "Ik wist niet eens of ik kon zingen, ik dacht alleen: Ik wil het en ik ga het doen ook" .

In haar omgeving was er soms onbegrip voor haar keuze om voor de muziek te gaan. Het duurde dan ook wat langer voordat ze echt aan haar droom ging werken. Joan heeft verschillende opleidingen geprobeerd, maar heeft uiteindelijk gekozen voor de muziek.

In 2010 werd Joan gescout om mee te doen aan The Voice Of Holland. Tijdens het programma is Joan benaderd door producer Holger Schwedt (die in het dreamteam van VanVelzen zat) met het aanbod om een album te gaan opnemen.

Het nummer "You And Me" waarmee ze Nederland vertegenwoordigd op het Eurovisie Songfestival, heeft Joan samen geschreven met Jessica Hoogenboom die ook vaak in de studio bij Holger te vinden is.

Naast de muziek schrijft Joan gedichten en schildert ze regelmatig.

Uitgelicht filmpje

Joan Franka

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Joan Franka

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team