Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Jody Bernal

Gage vanaf € 1.775,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 1 persoon
Genre Pop / Latin

Jody Bernal


Eigenlijk is het simpel: je hebt latinpop én je hebt latinpop. Met de single "Que Si, Que No" van Jody Bernal hebben we het duidelijk over die laatst genoemde soort latinpop. Deze 26 jarige Colombiaanse zanger staat bekend om zijn opzwepende latinpop nummers waarvan "Que Si, Que No" de bekendste is. Dit nummer werd in juni 2000 uitgebracht en heeft maar liefs 15 (!) weken lang op nummer 1 gestaan.

Dit is de langste nummer 1 notering ooit. Er zijn dan ook meer dan 1.000.000 singles van "Que Si, Que No" over de toonbank gegaan. Hoewel het nummer zelf ijzersterk is, een heerlijk refrein en een geweldig Zuid-Amerikaans ritme heeft en het je onmiddellijk grijpt, is het natuurlijk ook Jody’s uitstraling en wijze van zingen die het nummer een behoorlijke meerwaarde geven.

Jody Bernal werd op 12 november 1981 in Bogotá, de hoofdstad van het Zuid-Amerikaanse land Colombia, geboren. Toen hij nog maar drie maanden oud was, werd Jody geadopteerd door Nederlandse ouders. Hij groeide op in Delft waar hij zich in zijn jeugd volledig kon uitleven in zijn grote hobby’s: sporten en zingen.

In 1999 vertrok Jody tijdens de kerstdagen naar Bogotá waar hij zijn biologische moeder (en zijn broer en zus) voor de allereerste keer in zijn leven na zijn adoptie zou ontmoeten. Uiteraard werd het een emotionele ontmoeting die veel indruk op Jody maakte en die bijzondere gevolgen zou krijgen: het opnemen van zijn huidige hitsingle "Que Si, Que No"! Jody: "Vlak voordat ik weer uit Colombia moest vertrekken, gaf mijn tante me als afscheidscadeau nog een CD met Zuid-Amerikaanse muziek. Op die CD, die ik in Nederland grijs draaide, stond ook een zalig Spaans nummer, dat "Que Si, Que No" (geschreven door Garriga, Fernandez, Puerta, Elston) heette." Dat nummer liet Jody niet los en deed hem uiteindelijk beslissen om het nummer in zijn eigen versie als een soort verrassing voor zijn moeder in Colombia op te nemen. De rest is bekend: Jody Bernal is de latin-zanger van Nederland!


Uitgelicht filmpje

Jody Bernal

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Jody Bernal

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team