Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Joey Hartkamp

Gage vanaf € 995,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid inclusief A/M-set personen
Bezetting 1 persoon
Genre NL / Feest


Joey Hartkamp


Joey Hartkamp, geboren op 12 december 1988 in Arnhem. Al op jonge leeftijd was duidelijk dat Joey graag zingt. Zo mocht hij op 6 jarige leeftijd meezingen op het album van Koos Alberts en daarnaast was hij te horen in het kinderkoor van liedjes van o.a. Frans Bauer, Marianne Weber, Oscar Harris en vele anderen.

Al op jonge leeftijd wilde Joey een single opnemen in de studio van zijn vader Emile. Die hield echter altijd de boot af uit bescherming voor Joey en hemzelf. Joey besloot daarop om zichzelf in 2013 op te geven voor het programma Bloed, Zweet en Tranen. Ondanks het behalen van de hot seat wist Joey niet verder te komen naar de live shows. Het betekende echter wel de start van zijn carrière met onder andere een live optreden in het TV programma De Wereld Draait Door.

Op 6 september 2013 lanceerde Joey zijn debuutsingle ‘Geen nacht meer zonder jou’. Het eerste exemplaar van de single kreeg hij uit handen van zijn idool Rene Froger. De single wist meteen veel aandacht te trekken en kreeg enorm veel air play op de radio en behaalde een top 3 notering in de Nederlandstalige hitlijsten. In april 2014 lanceerde Joey zijn 2e single ‘Ik wil je’ tijdens een uitverkochte release party. Met deze single stond Joey voor het eerst op het podium van TROS Muziekfeest op het plein. Naast zijn eigen repertoire met o.a. de recente zomerknaller 'Hoor Je M'n Hart' zingt de zanger ook bekende hits van o.a. Marco Borsato, Andre Hazes, Rene Froger, Wolter Kroes en vele andere!Een ding is zeker. Met deze rasechte zanger én entertainer is het gegarandeerd feest.


Uitgelicht filmpje

Joey Hartkamp

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Joey Hartkamp

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team