Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van John de Bever & Charlene

Gage vanaf € 1.895,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 2 personen
Genre Nederlandstalig

John de Bever & Charlene


John de Bever en Charlene boeken ? Zangeres Charlène is vooral bekend van de hit "Een bosje rozen voor je moeder" en schitterde veelvuldig op de televisie bij de TROS. Zij werd ontdekt door Marianne Weber

Volkszanger John de Bever is in Brabant een veelgevraagd artiest. Op dit moment heeft John als solo-artiest een hit met "Wanneer, wanneer, wanneer".

Eind februari 2012 maken beide vocalisten bekend dat zij de handen ineengeslagen hebben. Het duo komt uit met de single "Als je alles hebt (dan kun je veel verliezen)". Deze gezellige meezinger annex kroegenhit is geschreven door Emile Hartkamp en geproduceerd door Laurens van Wessel die ook het laatste album van Frans Bauer opnam.

John de Bever en Charlène zijn vanaf heden te boeken voor duo-optredens. De optredens bestaan uit drie onderdelen: 1 x 30 minuten John de Bever , 1 x 30 minuten Charlène en 1 x 10 minuten staan beide artiesten als duo op het podium. Op verzoek kan er een korte pauze tussen de optredens worden ingelast.


Uitgelicht filmpje

John de Bever & Charlene

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over John de Bever & Charlene

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team