Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van John Williams

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tijdsduur

In overleg Geluid

John Williams


De sympathieke acteur en televisiepersoonlijkheid John Williams is onder meer bekend van programma’s als Bonje met de buren en Help, mijn man is klusser! Bedrijven en instellingen kunnen hem inhuren als presentator.


John Williams, geboren in Paramaribo, begint zijn loopbaan de wereld van theater en televisie achter de schermen, onder andere als productieassistent. Daarna verschijnt hij aanvankelijk vooral als acteur voor de camera, in televisieseries als Blauw Blauw, Costa, Onderweg naar morgen, Westenwind en Bon Bini Beach.


Al snel ontdekt Hilversum ook het presentatietalent van John Williams. Hij presenteert talloze programma’s voor Veronica, Yorin, RTL 5 en RTL 4, waaronder House Vision, RTL Boulevard en Dancing on Ice. De formats Help, mijn man is klusser en Help, mijn man heeft een hobby blijken aan te slaan. Voorts presenteert John Williams het programma Dubbeltje op z’n kant en is hij in travestie als zangeres Beyonce te bewonderen in Let’s Dance. Met Nastasja Froger probeert hij burenruzies op te lossen in het programma Bonje met de buren. Ook presenteert hij Het spijt me en Een zaak van Bloemen. Daarnaast is Williams actief als stemacteur en geeft hij een Nederlands geluid aan figuren in internationale animatiefilms.


Uitgelicht filmpje

John Williams

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over John Williams

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team