Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Jordy Van Loon

Gage vanaf € 1.475,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A-set tot 400 personen|
Bezetting 1 persoon
Genre Nederlandstalig

Jordy Van Loon


Maar dan wordt het juli 2015, de vergeten en nergens gedraaide single Likken, Lekker Likken, duikt ineens op in de onderste regionen van de I Tunes top 100. Bovenaan in deze lijst staat namelijk een song met dezelfde titel. Jordy twittert de wereld in dat hij nu deze hit helemaal niet wil omdat hij een nieuwe weg is ingeslagen en met hele andere dingen bezig is. Dit lijkt tegen dovemans oren gezegd want inmiddels stijgt Likken, Lekker Likken,  naar de hoogste regionen van de I-Tunes 200.  Drie jaar na de release krijgt de single dan toch nog de aandacht en notering, die niemand meer had verwacht.

Ondertussen werkt Jordy in de schaduw met zijn band aan een nieuw repertoire, de kinderjaren liggen voorgoed achter hem. Inmiddels zijn er opnames gemaakt en ligt het in de planning om eind september 2015 nieuw materiaal te releasen.

Jordy van Loon is te boeken als tape-act van 30 minuten. Naast deze optredens gaat hij met band een theatertour doen door Nederland. Hierover volgt later meer informatie.

Insiders als Frank Jansen zijn enthousiast over de ontwikkeling die hij als zanger en mens heeft doorgemaakt.


Uitgelicht filmpje

Jordy Van Loon

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Jordy Van Loon

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team