Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Jos Cove Zingt Borsato

Gage vanaf € 995,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A-set tot 300 personen
Bezetting 1 persoon
Genre Marco Borsato-hits

Jos Cove Zingt Borsato


100% Live. 100% Emotie. 100% Feest.

Een half uur lang krijgt u de allergrootste en meest swingende hits van één van Nederlands meest populaire zangers te horen. De leukste en meest charmante Marco Borsato-imitator van Nederland en België doet dit op zeer overtuigende wijze. Het publiek wordt al snel door Jos Cové ‘gegrepen’, zodat een dansende en meezingende massa ontstaat.

Jos Cové krijgt met zijn act ‘Jos Cové zingt Borsato’ de aandacht van zijn publiek en weet die vast te houden. Met deze act haalt u een knaller in huis. Jos Cové heeft van zijn passie zijn vak gemaakt en die passie komt duidelijk naar voren in zijn leuke en succesvolle act: ‘Jos Cové zingt Borsato’.  Hij zingt o.a. de hits: Ik leef niet meer voor jou, Je hoeft niet naar huis vannacht en de superhit: Rood.

Indien er voorkeur wordt gegeven voor een bepaald lied van Marco Borsato, dan kan dit altijd besproken worden en indien het mogelijk is kan dit ‘speciale’ lied dan ook vertolkt worden.  

Hij is o.a. te zien geweest bij RTL5 Nachtsuite, Omroep Brabant en bij Talpa met zijn liveoptreden in het Big Brother Hotel. Jos Cové is ook bekend als schrijver van de megahit ‘Maak me gek’.

Note: gage is inclusief 200 km retour vanaf vertrekplaats Den Bosch. Boven 100 km enkele reis volgt er een toeslag van €100,-.

 


Uitgelicht filmpje

Jos Cove Zingt Borsato

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Jos Cove Zingt Borsato

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team