Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van K-Town

Gage vanaf € 2.075,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Coverband
Duur avondvullend
Geluid A-set tot 300 personen
Bezetting 6 personen
Genre allround Vertrekplaats

K-Town


K-Town; de band waar het echt genieten is! Met een enthousiasme dat vanaf de 1e tel tot ver na de laatste tel overslaat op het publiek. Muziek is genieten en vooral vermaken aldus K-Town voorman Rene. "Wij werken niet met vaste setlijstjes, iedere keer is het publiek weer anders en daar spelen wij met ons zeer uitgebreide repertoire op in".

Met zangeres Annemarie in haar midden heeft K-Town een fantastisch gezicht gekregen. Spontaan, charmant en met een geweldige stem beheerst Annemarie het podium van K-Town. En samen met Rene vormt Annemarie een geweldig presentatie duo. "Onze basis is gewoon super goed. Wij hebben een geweldige band die gewoon alles kan spelen", aldus een enthousiaste Annemarie. "En Rene bedenkt ter plekke gewoon wat we nog meer kunnen doen om het publiek te vermaken". K-Town is geschikt voor alle optredens. Of het nu gaat om een bruiloft, of een swingend bedrijfsfeest of een top avond in een dancing/discotheek of kermis; het maakt allemaal niet uit. De band kan en wil alles spelen.

Natuurlijk met een prima licht- en geluidsinstallatie. En de band; die maken van ieder optreden een feest! Heerlijk ongedwongen, muzikaal meer dan prima en qua entertainment gehalte op een respectabel hoog niveau. K-Town boeken is gegarandeerd FEEST (!!) van de 1e tot …. ver na de laatste minuut!


Uitgelicht filmpje

K-Town

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Contactpersoon



Informeer over K-Town

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team