Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van KaraOke!

Gage vanaf € 2.195,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Typetjes
Duur 3 uur
Geluid op aanvraag
Bezetting 2 personen
Genre Show & Animatie


KaraOke!


Interactieve Kareoke-act van Manuela Kemp en Mylene de la Haye:

Manuela en Mylene’s KaraOke!

Wilt u op uw feest een gezellige interactieve act die feestgangers een uitdaging, actie en vooral heel veel plezier biedt? Dan is het karaoke-duo Manuela Kemp en Mylene de la Haye iets voor u.

Hilarisch en ontroerend

Deze twee clowneske gangmakers vinden niets leukers dan bont (en altijd over de top) uitgedost de mensen te vermaken met hun karaoke act waarbij ze feestgangers op prikkelende wijze uitdagen met ze mee te zingen. En of het nu links of rechtsom moet: Maan en Mylene krijgen zelfs de meest behoudende boekhouder achter de microfoon en coachen iedereen vol enthousiasme door de nummers heen. Het leidt tot hilarische maar ook ontroerende tafelen, niet alleen bij de karaoke participanten maar ook bij de kijkers erom heen.

Pretentieloos, interactief, actie & plezier

Manuela en Mylene’s KaraOke is bij groots opgezette feesten bijzonder geschikt als aanvulling op de hoofdact, een verrassende mini-act die makkelijk weg te zetten is in een klein hoekje, op een klein podium in een apart zaaltje, bij de garderobe (indien geschikt), de toiletten, in de rookruimte, of uw lopend buffet. Maar ook voor een intiemer opgezet feest waarbij gasten op een actieve en muzikale manier vermaakt moeten worden past het prima. Keywords zijn: pretentieloos, interactief, actie en plezier.

Prijsuitrijking en juryrapport

De feestganger die zich als beste karaoke koning of koningin ontpopt, krijgt aan het einde van de avond een ludieke prijs (De Gouden WC Borstel of De Zilveren Microfoon) uitgereikt met een uitgebreid en degelijk onderbouwd juryrapport van de dames.

Maan en Mylene’s KaraOke! is te verkrijgen in de volgende smaken:

1. Toiletjuffrouwen (indien de toiletruimte zich daartoe leent).
2. Rock & Roll Ladies.
3. Sixties Hippies
4. Disco Koninginnen
5. ‘Strenge’ schooljuffrouwen (die heel schools een karaoke workshop geven)

NB. Muziekkeuze en outfits kunnen uiteraard te allen tijden in overleg aangepast worden aan een eventueel ander feestthema.


Uitgelicht filmpje

KaraOke!

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over KaraOke!

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team