Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Karikaturist Ibis

Gage vanaf € 745,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Karikaturist
Duur 4 uur
Geluid n.v.t.
Bezetting 1 persoon
Genre divers amusement

Karikaturist Ibis


Karikaturist IBIS is al vele jaren één van de meest succesvolle karikaturisten van ons land. Trefzeker tovert IBIS de mooiste karikaturen uit zijn stiften. Naast een karikatuur van het hoofd tekent IBIS altijd nog iets persoonlijks van zijn "slachtoffer".

Hierin schuilt de magie van de act van karikaturist IBIS. Met zijn makkelijke babbel komt hij snel achter de bezigheden en passies van de persoon die hij tekent. Een beroep, sport of hobby worden er met veel humor bij getekend en van commentaar voorzien.

Met zijn schildersezel op wielen heeft IBIS een mobiele teken-act die op grote en kleine evenementen, feesten en beursen kan worden ingezet. Door deze ezel is karikaturist IBIS heel flexibel. Hij kan zich snel van de ene naar de andere kant van de zaal of beursstand verplaatsen.

Als eerste karikaturist combineert IBIS het mobiel tekenen met het maken van een complete karikatuur in kleur. Deze combinatie maakt hem nog steeds uniek. IBIS kan natuurlijk ook op één vaste plaats tekenen voor zijn eigen decor.

Karikaturist IBIS is méér dan alleen een uitstekende karikaturist. Hij verzorgt een vermakelijke act waar veel mensen plezier aan beleven en ook nog een tastbare herinnering aan overhouden.

Note: per extra uur: € 65,-


Uitgelicht filmpje

Karikaturist Ibis

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Karikaturist Ibis

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team