Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Kees Versluys

Gage vanaf € 895,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Zanger
Duur 1 x 30 minuten
Geluid Incl.
Bezetting 1 persoon
Genre Nederlandstalig


Kees Versluys


Kees Versluys draait al decennia professioneel mee in het artiestenvak en heeft zijn kilometers op de Nederlandse én internationale podia gemaakt door succesvol te pionieren in zijn eigen dinnershows, rock ’n roll optredens en LasVegas shows. Hij scoorde diverse hits en wist met albums als Personality en Endeavour de aandacht op zich te vestigen. Die tijd ligt nu achter hem en met het opvallende Souvenir opende hij begin 2016 een nieuw hoofdstuk.

Het is de warme en door levenservaring getekende stem van Kees Versluys die alle nieuwe tracks op overtuigende wijze dicht bij elkaar houdt. Hiermee heeft hij een heel eigen muzikaal terrein afgebakend, dat als geen enkele andere hedendaagse Nederlandse artiest klinkt. “Altijd heb ik geprobeerd om als anderen te klinken en ik heb mezelf daarmee ook altijd staande gehouden in de showbizzwereld. Voor mij is het ook heel bijzonder om uiteindelijk na al die jaren tot de ontdekking te komen dat ik met mijn eigen stemgeluid het best de emotie van een lied kan overbrengen. Ik heb er de nodige levenservaring voor op moeten doen om op dit punt te belanden. Het is een nieuwe uitdaging en ik vind het enorm spannend om mezelf echt bloot te geven, zo voelt het daadwerkelijk. Maar ik weet ook dat ik eerder in mijn leven niet in staat was geweest om deze muziek op deze manier te kunnen zingen. Het vergt wat krassen op de ziel, overwinningen en teleurstellingen. Maar daardoor kan ik nu meer gevoel dan ooit in mijn muziek leggen.


Uitgelicht filmpje


Filmpjes

Kees Versluys

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Kees Versluys

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team