Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Keet!

Gage vanaf € 1.995,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid incl. B/M-set
Bezetting 3 persoon
Genre pop / kids


Keet!


Eigenlijk ben ik altijd al bezig geweest met dansen en muziek. Ik ben nu 24 jaar maar toen ik 3,5 jaar was stond ik al met mijn nieuwe roze balletpakje in de kleuterdansles.
 
Ik had thuis een ‘My First Sony’, een soort cassetterecorder met een microfoon waarop ik altijd muziek draaide en meezong met de liedjes. Vanaf mijn 6e heb ik verschillende instrumenten bespeeld zoals de saxofoon. Op het laatst heb ik zelfs keyboard- en drumlessen gehad. Daarna begon ik met zingen, dat durfde ik eerst nog niet zo goed.
 
Ik had als klein meisje een grote verkleedkist, dus ik verkleedde me veel en dan deden we toneelstukjes thuis. Op de basisschool mochten wij vaak zelf toneelstukjes en dansjes maken. Daar deed ik natuurlijk graag aan mee! Vrijdag middag stonden we dan op het podium tijdens de maandafsluiting. Super leuk!
 
Ook op de Middelbare School (VWO) ben ik altijd blijven dansen. Ik zat in een selectie dansgroep waarmee ik veel heb opgetreden. In de brugklas speelde ik mee in een toneelstuk op school. Toen ontdekte ik het toneelspelen, ik vond het meteen te gek!
 
Dansen, acteren en zingen zijn echt mijn passies. Ik kan me niets leukers bedenken. De leraren op school dachten dat ik naar de universiteit zou gaan maar ik kon geen andere studie verzinnen dan: Musicaltheater! Daar leer je dansen, acteren èn zingen. Die studie heb ik inmiddels afgerond. En nu heb ik er mijn ‘werk’ van gemaakt. Dat is toch top?! Je vindt me regelmatig op het podium, zingend en dansend, door het hele land. Mijn liedjes en clips zijn ook te horen en te zien bij RTL Telekids. Daarnaast presenteer ik programma’s bij Telekids, zoals de Nationale Opblijfavond en ben ik dagelijks te zien met mijn eigen programma ‘Keets Vlog’, waarin ik jullie een kijkje geef in mijn leven.
 
Ook heb ik een eigen haaraccessoires lijn in samenwerking met Zenner, te vinden bij verschillende drogisterijen. Last but not least: ik speel in een film! Een echte familiefilm: ‘Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan’.
 
Wil je me een keer ontmoeten? Kom dan naar een optreden of naar een van de RTL Telekids Fandagen!
 
Kus van Keet! 

Note: Optreden Keet! bestaat uit:
         * 1 x 30 minuten optreden Keet
         * 2 danseressen


Uitgelicht filmpje

Keet!

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Keet!

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team