Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Kensington

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Live-band
Duur op aanvraag
Geluid op aanvraag
Bezetting 4 personen
Genre pop & rock

Kensington


Kensington wordt in 2005 gevormd als de band Quad uit elkaar valt omdat diens gitarist de band veraat. De overige leden besluiten om met een nieuwe gitarist verder te gaan als Kensington.

Op 6 april 2012 verschijnt tweede single Send Me Away op Universal Music.De single wordt veel gedraaid op radiozender 3FMen uitgekozen als 'Single van de Week' door onder andere de Coen en Sander Show.

De band werd in 2012 genomineerd in twee categorieën bij de 3FM Awards. Naast een nominatie voor de Serious Talent Awardwerd Kensington ook genomineerd in de categorie Beste Artiest Rock.

Op 11 mei 2012 verschijnt het tweede album Vultures, geproduceerd door Kensington zelf, in samenwerking met Niels Zuiderhoek. Het album is voor het grootste deel opgenomen in de YouGuysMusic studios in Berlijn.

Op 18 april 2013 won Kensington een 3FM Award voor beste album voor Vultures, een 3FM Award voor Beste Live Act en de Serious Talent Award. In totaal was Kensington voor vier awards genomineerd.


Uitgelicht filmpje

Kensington

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Kensington

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team