Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Kevin Pare

Gage vanaf € 795,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A-set tot 250 personen
Bezetting 1 persoon
Genre Nederlandstalig                         

Kevin Pare


Van kinds af aan stroomde de liefde voor muziek door zijn aderen en die liefde vond in eerste instantie haar weg naar zijn vingers. Hij voelde zich goed achter de piano en volgde ruim 8 jaar les. Het bleef echter zoeken naar die ene, alles overtreffende passie. Na een zoektocht met enkele muzikale uitstappen links en rechts krijgt die passie ook een naam: zingen.

Kevin zette in op een zangcarrière, timmerde al snel aan de weg en debuteerde vier jaar geleden met een eigen gecomponeerd nummer. Diverse media pikten de song op en zetten Kevin met regelmaat op de playlists. Een belangrijke stap voorwaarts en eentje die ervoor zorgde dat Kevin terecht kwam waar hij echt thuishoort: op het podium!

Met de single 'Ik dacht dat jij van mij was' liet Kevin zien waar zijn hart ligt en wat we van hem mogen verwachten de komende jaren. En dat is niets minder dan een nieuwe sound. Met zijn frisse, karaktervolle Nederlandstalige popsongs weet hij zijn publiek te bekoren én de media-aandacht vast te houden. Het is dan ook niet vreemd dat Kevin een plaatsje kreeg tijdens het TROS Muziekfeest op het Plein en één van de vaste gezichten werd van de Radio NL & TV Oranje Zomertoer.

Een optreden van Kevin staat garant voor een muzikale en bruisende show. Boordevol energie trakteert hij het publiek op een onvergetelijk avondje uit met nummers uit zijn eigen repertoire én eigen interpretaties van de grootste Top40-nummers van het moment.

Wanneer Kevin niet op het podium staat is hij altijd wel ergens te vinden in een studio, werkend aan nieuwe nummers en die heel eigen sound. Een rits gerenommeerde producers staan hem daarin bij en samen geven ze de Nederlandse popscène een nieuw gezicht en elan!


Uitgelicht filmpje

Kevin Pare

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Kevin Pare

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team