Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

1 reviews
 
De hoofdfoto van Lange Frans

Gage vanaf € 3.250,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Rap artiest
Duur 1 x 30 minuten
Geluid Exclusief
Bezetting 1 persoon
Genre Urban


Lange Frans


Lange Frans werd als onderdeel van het duo Lange Frans & Baas B een ster in Nederland. Met nummers als Zinloos en Het land van scoorde hij nummer 1-hits. Daarnaast is hij televisiepresentator en kunt u Lange Frans boeken voor optredens.

Samen met jeugdvriend Baas B richt Lange Frans in 1997 de hiphopformatie D-Men op. Een aantal jaar later, in 2001, winnen Lange Frans en Baas B de talentenjacht Most Wanted. Twee jaar later schrijft Lange Frans ook het battle-toernooi Spitt in Paradiso op zijn naam, waarbij hij gerenommeerde rappers uit binnen- en buitenland verslaat.

Als duo breekt hij samen met Baas B door met de single Moppie. Het volgende nummer, Zinloos, een aanklacht tegen zinloos geweld wordt een nummer 1-hit. Na de moord op Theo van Gogh past het duo de tekst van het nummer aan.  Ook de volgende single Het land van belandt op nummer-1. Met Zing voor me, uit 2010, een samenwerking met Thé Lau, scoort Lange Frans zijn derde nummer 1-hit, ditmaal solo. Lange Frans & Baas B zijn op dat moment al uit elkaar gegaan.

Behalve als artiest is Lange Frans bekend van het radioprogramma GIEL van Giel Beelen, waarin hij elke vrijdag een rapcolumn heeft. Daarnaast heeft hij zijn eigen programma op Wild FM.

Als televisiepresentator is Lange Frans actief voor Veronica. Hij presenteert uitzendingen rond pokerwedstrijden en was presentator van de programma’s Fobiac, Vegas Voyage en Kamervragen.


Uitgelicht filmpje


Filmpjes


Klanten ervaringen


Gerrit

Het was hellemaal super!

  Professionaliteit
  Communicatie
  Ambiance

Lange Frans in het nieuws

Lange Frans

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Lange Frans

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team