Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Leonie Meijer

Gage vanaf € 1.975,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid inclusief tot 400 personen
Bezetting 1 persoon
Genre pop / allround


Leonie Meijer


Leonie gaat Nederland veroveren! Na haar deelname aan The voice of Holland is zij een rijzende ster. Haar eerste single 'Lost in Yesterday' was na Ben Saunders de meest succesvolle single. In februari was Leonie de eerste The Voice artiest die met een single uitkwam, een duet met Jeroen van der Boom 'Los van de Grond'. Het nummer bereikte de tweede plaats in de single top 100. Met Jeroen zong zij de single niet alleen voor meer dan 130.000 man op het Museumplein bij Radio 538, maar ook tijdens zijn twee concerten in de Heineken Music Hall en was ze special guest in de Amsterdam Arena tijdens Toppers in Concert.

Leonie bracht dit jaar haar eigen debuutalbum 'Los' uit. Op haar album zijn onder andere de singles 'Los van de Grond' met Jeroen van der Boom, 'Schaduw' en 'Hey!' te horen. Op ‘Los’ is niet alleen te horen dat Leonie nog meer gegroeid is als zangeres, maar ontwikkelde zij zich ook als een geweldige componist en tekstschrijfster. Zo schreef zij niet alleen samen met Martin Buitenhuis, maar ook met Daniel Gibson, Arno Krabman (Koning zonder troon) en Geert van der Niet (Twijfel). Met name dit laatste nummer is zeer speciaal voor Leonie.

Eén ding is zeker: we gaan nog veel meer van Leonie horen!

Note: Akoestische set -30 minuten- € 1975,-
         Met band -60/90 minuten- €3850,- 


Uitgelicht filmpje

Leonie Meijer

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Leonie Meijer

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team